top of page
1380 x 200 pixels headerbeeld_vrijwilligers voorkeur.jpg

ONDERSTEUN
DE BATAAF
WORD EEN
VRIJWILLIGER

Een vereniging kan niet goed functioneren zonder vrijwilligers dus wij zijn blij dat je vrijwilliger wilt zijn voor onze vereniging. Hier voor hoef je overigens ook geen lid van de vereniging te zijn.

Bij elke vereniging, en dus ook bij BMX,  is er altijd veel onderhoud aan en om de baan. Het onderhoud gaat niet vanzelf. Er zijn veel vrijwilligers nodig om de baan in orde te houden. Daarnaast zijn er nog andere taken waar vrijwilligers bij nodig zijn. Dan denken we onder andere aan het organiseren van wedstrijden bij H.S.C. de Bataaf. We vragen dan ook van iedereen die lid wordt om zijn steentje bij te dragen om zo de baan in orde te houden. Aan de ouders van onze jeugdleden wordt dan ook deze hulp gevraagd. Immers zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan! Wij vragen per gezin €50,00 verplichte vrijwilligersbijdrage. Met deze bijdrage willen we uw hulp stimuleren. Deze bijdrage kan eenvoudig worden terugverdiend door 5 dagdelen te werken aan/om de baan en eventueel uw hulp voor/tijdens de wedstrijden. Het zou fijn zijn als  je na de 5 dagdelen ook zou willen blijven helpen. Een baan die goed verzorgd is rijdt voor iedereen lekkerder en is een ”uithangbord” voor onze vereniging.

De vrijwilligersbijdrage wordt bij het aanmelden gelijk in de factuur opgenomen.

Zie jij jezelf al helemaal vrijwilliger worden bij ons op het terrein? 

Schrijf je hieronder in via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden voor:
Bedankt voor het invullen

* Wij zijn momenteel vooral opzoek naar een Secretaris en BMX trainer en wees vrij om je voor iets anders aan te melden.

Wij zijn blij met iedereen die bij ons vrijwilligers werk wilt komen doen!

bottom of page