top of page
1380 x 200 pixels headerbeeld_wielrennen.jpg

WIELRENNEN

Informatie.

H.S.C. de Bataaf biedt de mogelijkheid om je conditie op peil te houden en om “de strijd” aan te gaan met medestanders. Op ons mooie geasfalteerde parcours met z’n fraaie bochtenwerk kan je heerlijk en veilig rond fietsen.

 

Vanaf 25 April 2024 hebben we iedere donderdagavond (donderdagavondcompetitie). 

Wij beginnen om 18:45/19:00 uur. Inschrijven vanaf 18:30 uur

Categorieën: Nieuwelingen (m/v), Junioren (m/v), Dames (Amateurs, Sportklasse, Elite) Heren (Amateurs, Sportklasse, Masters 40+/50+/60+, Belofte, Elte

Inschrijfgeld Euro 5.00

Beeld Bataaf web 2022  IMG-20190420-WA0014.jpg
Seizoen

Seizoen 2024.

Het wielerseizoen staat weer voor de deur, hopelijk zullen we eindelijk weer voluit kunnen fietsen. Wat het gaat brengen is de vraag, ook wij worden, net als vele andere verenigingen, geconfronteerd met afzeggingen van leden. Als bestuur zullen we er alles aan doen, om het wielrennen weer te promoten en zullen alles in het werk stellen om komend seizoen meerdere wedstrijden te organiseren en hopen uiteraard dat we op de donderdagavond-competitie meer deelnemers mogen verwelkomen dan vorig seizoen.

Daarnaast gaan wij met diverse clubs om de tafel om te zien wat wij met elkaar kunnen organiseren, het aantal georganiseerde wedstrijden moet omhoog! Deze week zijn er al besprekingen met de clubs, we gaan er met volle energie tegen aan. Als we er in slagen wat programma’s aan te bieden zullen de renners het laatste woord krijgen. Op onze site zal het programma gepubliceerd worden, hou de site dus in de gaten! Een mooi seizoen gewenst!

Lid worden en kosten.

Jeugdleden

€64,50

Overige categorieën

€101,-

*Opzeggen lidmaatschap: voor 1 november van huidige jaar

Lid worden

Competities & wedstrijden 2022

Ontdek wat er op het programma staat voor 2022.

Competities en wedstrijden
bottom of page