top of page

Informatie.

Wil je lid worden van onze BMX-vereniging en heb je geen BMX-ervaring? Dan raden we je aan om eerst 4 introductietrainingen te volgen. Klik hiernaast voor meer info. >

 

Heb je wel ervaring of wil je overstappen vanuit een andere vereniging? Dan kan je direct lid worden kan je onderstaande inschrijfformulier retour sturen naar bmxhscdebataaf@gmail.com.

Na ontvangst van bevestiging mag je, in de door de trainer aangewezen groep, komen meetrainen.

Contributie.

Basislidmaatschap

€101,-

Voor een 2e gezinslid

€76,-

Voor een 3e gezinslid of meer

€61,-

Verplichte vrijwilligersbijdrage (per gezin)

€50,-

Trainingslidmaatschap. (Excl. vrijwilligersbijdrage)

€75,-

Basislidmaatschap incl. shirt voor nieuwe leden

€151,-

Wil je je lidmaatschap beëindigen doe dit dat voor 15 December via bmxhscdebataaf@gmail.com . Helaas heeft HSC de Bataaf de kosten van het lidmaatschap van de KNWU moeten voldoen en zullen de opzeggingen na deze datum niet meer in behandeling genomen worden.

Lid worden
Activiteiten
Baan na de wedstrijd.jpg

Huur BMX Baan.

De BMX-baan van HSC de Bataaf is te huur voor licentiehouders KNWU.

Het is mogelijk om de baan per twee uur te huren. De huurprijs bedraagt € 100,- per twee uur (maximaal 16 deelnemers). Voor elke extra deelnemer geldt een opslag van € 10,- pp. Een verzoek tot een huurperiode kan gedaan worden via het email adres bmxhscdebataaf@gmail.com. Nadat de verhuurperiode is overeengekomen wordt deze gereserveerd. Download hieronder de voorwaarden.

Huur bmx baan

Trainingsinformatie

Bekijk alle informatie over de BMX en wedstrijden in 2023.

trainingstijen

Kinderfeestjes.

Een BMX-feestje duurt ongeveer 2,5 uur. In de 2,5 uur worden onder begeleiding van een ervaren trainer de beginselen van de BMX-sport geleerd. Allereerst worden de materialen zoals helm, fiets en handschoenen uitgedeeld en wordt er stap voor stap de BMX-baan verkent. Wie weet kan er zelfs van de startheuvel afgegaan worden om de hele baan de fietsen. Tussendoor is er tijd voor pauze met limonade en een zakje chips en als afsluiter is er patat met een snack en limonade.

De kosten voor het feestje zijn € 17,50 per rijder. Dit is inclusief gebruik van materiaal, limonade en patat met snack. Voor het feestje sturen we vooraf een aanbetaling via een tikkie.

Aantal deelnemers en hun leeftijd:

Bij een kinderfeestje gaan we uit van minimaal 6 kinderen. De deel-nemers moeten zelfstandig kunnen fietsen daarom adviseren wij een deelname vanaf 6 jaar.

 

Reserveren?

Wilt u een feestje reserveren of zijn er vragen dan kan er een mail gestuurd worden naar bmxhscdebataaf@gmail.com. Na ontvangst van de aanbetaling is de datum pas definitief.

Kleine lettertjes.

BMX is een risicosport. Hoewel onze trainers er alles aan doen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen is een valpartij niet altijd te voorkomen. Daarom is deelname geheel op eigen risico en is H.S.C. de Bataaf niet verantwoordelijk voor eventueel letsel.

 

We maken er samen zeker een feest van!

image.png
image.png
Kinderfeestjes

Historie.

We weten allemaal dat onze voorzitter (Weite Haaijer) de vereniging graag jong, wild en fris wil houden en is daarom altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Weite hoorde van de nood van de Vijfhuizenaar Wout Maerten, die zijn zoon Jeffrey en dochter Jennifer nergens goed kon laten trainen met hun BMX-fietsen.


Na kennismaking en overleg tussen Wout en Weite had Weite binnen enkele ogenblikken de eerste contou- ren van een BMX-baan al in zijn hoofd. Maar ja, zoveel geld was er niet meer om dit direct te financieren. Dus dat plan mocht even in de ijskast gezet.

Historie
bottom of page